Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

0.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 28η έκδοσή του, πιο αισιόδοξο και πλούσιο σε δράσεις από ποτέ. Ο διεθνής θεσμός προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, αναδεικνύει νέες φωνές του παγκόσμιου σινεμά, παρουσιάζει στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων και διοργανώνει αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και παράλληλες εκδηλώσεις, δικαιώνοντας τη φανατική αγάπη των θεατών όλα αυτά τα χρόνια.

Οι 28ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας Αστόρ, Άστυ, Δαναός 1 & 2, Ιντεάλ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Τριανόν, Παλλάς αλλά και για πρώτη φορά και για μία ξεχωριστή προβολή στην αίθουσα Village Cinemas - Vmax Sphera @ The Mall Athens.

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 7€
Ειδικές τιμές:
• Αφιέρωμα Queer Britannia: 5€
• Προβολή "Ενιο", Σάββατο 1/10 | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (Θα προηγηθεί συναυλία του "Stavros Lantsias Quartet"): 9€
• Προβολή "Moonage Daydream", Παρασκευή 30/9 | Village Cinemas - Vmax Sphera @ The Mall Athens: 9€

Κάρτες Διαρκείας
5 προβολών: 30€
10 προβολών: 50€
20 προβολών: 75€

Προπώληση στην ιστοσελίδα www.viva.gr ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά με κράτηση στο 11876, από τα φυσικά σημεία πώλησης viva, και από το Γραφείο Τύπου Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κοινού του Φεστιβάλ.

Γραφείο Τύπου Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κοινού του Φεστιβάλ, λειτουργεί στον 4ο όροφο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Ακαδημίας 42, 10672, Αθήνα 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo