Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος "Generation Social"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος "Generation Social"

0.0
Περιγραφή
Έχουμε πια χιλιάδες τρόπους να μιλήσουμε, να εκδηλωθούμε, να συμμετάσχουμε, να έρθουμε κοντά, να επικοινωνήσουμε, να ασκήσουμε κριτική, να διαδώσουμε νέα, να μάθουμε, να μοιραστούμε. Πιάνουμε στο χέρι μας το κινητό πάνω από 80 φορές την ημέρα και για 2,5 ώρες την ημέρα κοιτάμε μια οθόνη, φτάνοντας παντού, μιλώντας με τους πάντες, ακούγοντας τους πάντες. Οι σχέσεις μας έχουν αποκτήσει την ψηφιακή τους μορφή. Το ίδιο και τα συναισθήματα.

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ιδανικά ένας εύκολος και σύγχρονος χώρος να "βρισκόμαστε", να ψυχαγωγούμαστε, να ανταλλάσσουμε απόψεις. Ένας χώρος που όμως μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε ένα τοξικό περιβάλλον εκφοβισμού, ημιμάθειας, παραπλάνησης, παραπληροφόρησης, και κυρίως για τους πιο νέους και πιο ευαίσθητους από εμάς. Τα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της κατάθλιψης, δυστυχώς, πληθαίνουν. Πώς έφτασαν τα Social Media από τεχνολογία που θα διευκόλυνε τη διασύνδεση όλων μας, να απειλεί την ψυχική υγεία μας;

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference 2022 που έχει ως θέμα την Υγεία, συζητούν με νέους από κάθε γωνιά της Γης για τα Social Media και το ψυχικό αποτύπωμα που αφήνουν στη γενιά τους, τη "Generation Social".

Η συζήτηση των Διαλόγων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 17:00 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Τους Διαλόγους επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου και υλοποιούνται με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη διερμηνεία στα ελληνικά. 

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε  τη συζήτηση διαδικτυακά μέσα από το site των Διαλόγων: https://www.snfdialogues.org

Στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.

Δείτε που παίζεται (0)

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Για εγγραφή πατήστε εδώ. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo