Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"Ένας και Ένας" Ανδρέας Πασπάτης - Βαγγέλης Μουλαράς

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Ένας και Ένας" Ανδρέας Πασπάτης - Βαγγέλης Μουλαράς

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 90'

Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς, δύο κωμικοί με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, επιστρέφουν! Μετά την επιτυχημένη σειρά των καλοκαιρινών τους παραστάσεων, συγκεντρώνουν τα καλύτερα και πιο καινούρια τους κείμενα, και τα παρουσιάζουν στην από κοινού τους παράσταση με τίτλο "Ένας και Ένας", από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη στο Μουσικό Κουτί, στον Κεραμεικό.

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καλές επιλογές; Νιώθετε πως κάθε φορά που καλείστε να διαλέξετε, θα προτιμούσατε να έχετε και τα δύο; Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς έρχονται στη σκηνή του Μουσικού Κουτιού, κάθε Τρίτη, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από θέματα δέσμευσης και φοβίες, μέχρι ηλικιακές ανησυχίες, διαδικτυακό φλερτ, τις διατροφικές επιλογές και πολλά άλλα, προσφέροντας σας την καλύτερη κωμωδία που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να αγχώνεστε για τις επιλογές σας.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς σχολιάζουν και καυτηριάζουν την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 8€
Τηλ. Κρατήσεων: 690 641 8034/ 6978613005

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo