Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Jazzét Music Hall - 19-23 Ιουνίου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Τζαζ

Jazzét Music Hall - 19-23 Ιουνίου

0.0
Περιγραφή
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στη σκηνή του Jazzét Music Hall τιμούμε την PhDr. Σοφία Μαυρογενίδου, φλαουτίστα, πιανίστα, μουσικολόγο και συνθέτρια για τα 40 χρόνια της, στη μουσική εκπαίδευση και διδασκαλία.
Είσοδος ελεύθερη

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στις 9.30 το βράδυ, θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με το εξαιρετικό σχήμα "Jazz Ensemble For Five" που αποτελείται από τους Σπύρο Ροντογιάννη στο σαξόφωνο, Κωνσταντίνο Γκίνη στην κιθάρα, Γιώργο Μικρό στο πιάνο, Χρήστο Κορομηλά στο κοντραμπάσο και Σεραφείμ Μπέλλο στα τύμπανα και θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις τους.

Συνδρομή: 8€
Ελ. Κατανάλωση: 6€

Το Jazzét Music Hall το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, υποδέχεται ένα νέο σχήμα, το NUAGES, με την Tali Atzmon στο τραγούδι, τον Gilad Atzmon στα πνευστά, κοντραμπάσο, ακορντεόν και τον χαρισματικό Αλέξανδρο Λυκοθανάση στο πιάνο.

Συνδρομή: 10€
Ελ. Κατανάλωση: 6€

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, τρεις πολύπειροι δεξιοτέχνες της εγχώριας τζαζ σκηνής, που υπήρξαν συμμαθητές στα πρώτα τους βήματα στην αφροαμερικάνικη μουσική παράδοση, ξανασυναντιούνται μετά από 35 χρόνια στην σκηνή του Jazzét Music Hall.

Συνδρομή: 10€
Ελ. Κατανάλωση: 6€

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Δείτε ανωτέρω.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo