Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

''Μεταβαλλόμενες δημοκρατίες: η ελληνική περίπτωση'' στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

''Μεταβαλλόμενες δημοκρατίες: η ελληνική περίπτωση'' στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

0.0
Περιγραφή
Η παράσταση "Μεταβαλλόμενες Δημοκρατίες: η ελληνική περίπτωση" αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού project "Changing democracies", στο οποίο συμμετέχουν φορείς από 10 ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία, Ελλάδα, Τσεχία, Ρουμανία, Λιθουανία, Πολωνία).

Το πρόγραμμα εξετάζει τη μετάβαση, σε ευρωπαϊκές χώρες, από αυταρχικά καθεστώτα στη δημοκρατία. Βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων και καταγράφει τις εμπειρίες, τις προσδοκίες, τις ματαιώσεις και τα σχόλιά τους σχετικά με το περιεχόμενο της δημοκρατίας και τα προβλήματα της σύγχρονης μετα-δημοκρατίας. Το κεντρικό ερώτημα του προγράμματος είναι: "Είναι η δημοκρατία μου και δική σου δημοκρατία;". Στόχο έχει να θέσει ερωτήματα και να συμβάλει στο διάλογο, με αφορμή αυτές τις προσωπικές αφηγήσεις ατόμων από διαφορετικά περιβάλλοντα, για την ενίσχυση της ιδιότητας του ενεργού πολίτη στις σημερινές ρευστές πολιτικές συνθήκες.

Συμμετέχουν οι μαθήτριες και οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Καλλιθέας (αλφαβητικά): Ηρώ Αντωνοπούλου, Νίκος Βρατσίδης, Αλέξης Γαραντζιώτης, Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου, Πηνελόπη Ερεσσείου, Κριστιάν Κούντλα, Αγγελική Τουτούσκινα, Βίβιαν Τριποτσέρη, Καλλιόπη Χιονίδη, Νίκη Χιονίδη, Αναστασία Ψωμιάδη

Eπιμέλεια της παράστασης: Νατάσα Μερκούρη, φιλόλογος, μέλος του ΟΙΕΕ

Μουσική διδασκαλία: Αδάμ Παπασπύρου, μουσικός, εκπαιδευτικός
Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου μέσω ticketservices.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo