Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Μουσικές Σχολές Ωδείου Αθηνών ''Ο Νίτσε έπαιζε πιάνο''

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μουσικές Σχολές Ωδείου Αθηνών ''Ο Νίτσε έπαιζε πιάνο''

0.0
Περιγραφή
Η σχολή πιάνου του Ωδείου Αθηνών αναλαμβάνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να παρουσιάσει μία συναυλία με έργα για σόλο πιάνο και πιάνο για τέσσερα χέρια αποκλειστικά με συνθέσεις του μεγάλου Γερμανού φιλόσοφου Φρίντριχ Νίτσε. Η συναυλία με τίτλο Ο Νίτσε έπαιζε πιάνο θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 20.30.

Λίγοι γνωρίζουν πως, εκτός από φιλόσοφος, ποιητής και φιλόλογος, ο Νίτσε υπήρξε ικανός πιανίστας αλλά και δημιουργός πολλών έργων για διάφορα σύνολα. Δικαιώνοντας τον όρο "Εναλλακτική" για τη σκηνή που θα φιλοξενήσει αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα αλλά άγνωστη μουσική, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και έργα ημιτελή καθώς και θέματα ασκήσεων αντίστιξης.

Οι σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών θα αναμετρηθούν με έναν μύθο της φιλοσοφίας προβάλλοντας την πιο ευαίσθητη πλευρά του, εκείνη του μουσικού που αγωνίστηκε να εκφραστεί παίζοντας και συνθέτοντας, παλεύοντας με τη σιωπή, τη σκέψη και τον χρόνο.

Τη συναυλία θα προλογίσει ο καθηγητής Σύγχρονης Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Χατζημωυσής.

Δείτε που παίζεται (0)

Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, στις 12.00, αποκλειστικά μέσω της ticket ticket services.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo