Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Piano Bar of the 80s: The Songs We Loved

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Piano Bar of the 80s: The Songs We Loved

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 90'

Νοσταλγικές δονήσεις των 80s σε μια αποκλειστική βραδιά piano-bar με τον πιανίστα-τραγουδιστή, Κώστα Τσαγγαρίδη, που υπόσχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, τη νοσταλγία και τις νέες ανακαλύψεις.

Μέσα σε μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα από τους ήχους του πιάνου και την αισθαντική φωνή του Κώστα Τσαγγαρίδη, θα στηθεί το σκηνικό μιας ιδανικής απόδρασης για όσους έζησαν την εποχή και μια ζωντανή εξερεύνηση για τις νεότερες γενιές που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις εμβληματικές μελωδίες εκείνης της δεκαετίας.

Καθώς πέφτει η νύχτα και ακούγεται το πρώτο ακόρντο, ο Κώστας Τσαγγαρίδης, με τη μεστή και συναρπαστική ερμηνεία του, απελευθερώνει το πνεύμα της δεκαετίας του '80 μέσα από το έργο καλλιτεχνών που δημιούργησαν το soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς. Οι μελωδίες των Simply Red, που απηχούν την πολυπλοκότητα της αγάπης και της λαχτάρας. Οι πρωτοποριακοί ήχοι των Pet Shop Boys και του Phil Collins, καλλιτεχνών που ζωγράφισαν τον κόσμο με τα χρώματα των πρωτοποριακών ρυθμών τους. Ο Michael Jackson, ο βασιλιάς της ποπ, που με την ηλεκτρισμένη ενέργεια και την απαράμιλλη δημιουργικότητά του διαμόρφωσε μια εποχή. Οι Vaya Con Dios, με τους μεθυστικούς ήχους τους ύφαναν ιστορίες πάθους και ερωτικής αγωνίας. Ο George Michael, η ενσάρκωση του χαρίσματος, που με τη φωνή του μπορούσε τόσο να ανάψει μια συναυλιακή σκηνή όσο και να αγγίξει τις πιο τρυφερές πτυχές της καρδιάς. Αυτοί και πολλοί άλλοι που με κάθε τους νότα έβαλαν και μια πινελιά στο ζωντανό μωσαϊκό της μουσικής της δεκαετίας του '80.

Δίπλα στον Κώστα Τσαγγαρίδη, η μαγευτική φωνή της προσκεκλημένης τραγουδίστριας Μαριάνθης Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Ο Κώστας Τσαγγαρίδης με την τωρινή του εμφάνιση εμπλουτίζει τη "σουίτα νοσταλγικών παραστάσεων" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που ξεκίνησε με το Sinatra Falls in Love τον Φεβρουάριο του 2023.

Συντελεστές/Συμμετέχουν:
Καλλιτεχνική επιμέλεια, πιάνο-τραγούδι: Κώστας Τσαγγαρίδης
Προσκεκλημένη τραγουδίστρια: Μαριάνθη Παπαλάμπρου
Φωτογραφίες: Παύλος Μαυρίδης
Οπτική επικοινωνία: Άρης Σομπότης

Χώρος: Αίθουσα Διδασκαλίας 

Δείτε που παίζεται (0)

Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Προπώληση: 15€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo