Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

SNF Run: 2022 First Run

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Αγώνας Δρόμου (Άθληση)

SNF Run: 2022 First Run

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Ο αγώνας ακυρώθηκε.

Φέτος την Πρωτοχρονιά, ο πρώτος αγώνας δρόμου του έτους, ο SNF Run: First Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει και πάλι! Φοράμε τα καλά μας... αθλητικά παπούτσια και πάμε να τρέξουμε, στον δικό μας ρυθμό, ή ακόμα και να περπατήσουμε στον SNF Run: 2022 First Run στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ "Αναγέννηση & Πρόοδος".

Η πρόσκληση για τον αγώνα απευθύνεται σε όλους εμάς που αγαπάμε το τρέξιμο, ανεξαρτήτως επιδόσεων, καθώς η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 3 χλμ. γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04, το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά!

Και φέτος, με τη συμμετοχή μας στον SNF Run: First Run μπορούμε να υποστηρίξουμε το έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που αφιερώνουν το έργο τους σε ειδικές ομάδες παιδιών, προσφέροντας έτσι ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δώρο (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: €5). Συγκεκριμένα, οι οργανισμοί που θα ωφεληθούν φέτος από την εθελοντική συνεισφορά σας είναι οι εξής: ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών "Η Ηλιαχτίδα" και το Τζάμπολ Αγάπης.
Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί, μεγαλώνοντας το δώρο που θα προσφέραμε. 

Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα μπορούν να συμμετάσχουν με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6-μήνου, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές εδώ.

Ανακοίνωση:Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: 5€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo