Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Young Agamben "Plasmatic Erratic Theory"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Young Agamben "Plasmatic Erratic Theory"

0.0
Περιγραφή
Στον χώρο P.E.T. Projects παρουσιάζεται η έκθεση "Phasmatic Erratic Theory" και το βιβλίο "Weird Flex II" από το Young Agamben. Η έκθεση αποτελείται από ένα κινητικό γλυπτό, μια φωτεινή επιγραφή νέον, μια σειρά από ψηφιακούς πίνακες ζωγραφικής και τυπωμένα παραπετάσματα.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται μεταξύ άλλων: 
"Tο Young Agamben (@young_agamben) είναι ένας βασισμένος, απο-συντασσόμενος, εννοιολογικός χαρακτήρας και την ‘Ανοιξη του 2023 θα αυτοπραγματωθεί στην Αθήνα. Μη-εργαζόμενος στη διασταύρωση τέχνης και φιλοσοφίας, ο άφατος αυτός σχολάρχης θα δείξει ένα σύνολο προσεκτικά φιλοτεχνημένων έργων τέχνης που αποτελείται από ένα κινητικό γλυπτό, μια φωτεινή επιγραφή νέον, μια σειρά από ψηφιακούς πίνακες ζωγραφικής και τυπωμένα παραπετάσματα.
Το γλυπτό αποτελείται στην ουσία από μία πίστα φτιαγμένη από άμμο και από μία συλλογή από κεφαλές φιλοσόφων τοποθετημένες μέσα σε πλαστικά διάφανα μπαλάκια [...]
Η φωτεινή επιγραφή νέον είναι μία πρόκληση για τη μηχανική όραση. Ένα αυτόφωτο, διαλεκτικό σημαίνον που δεν είναι -και δεν θα είναι- αναγνώσιμο από τους υπολογιστές του σήμερα και του αύριο. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τραβήξετε με το smartphone σας όσες φωτογραφίες θέλετε αλλά το ΟCR (Οπτική Αναγνώριση Χαρακτήρων) λογισμικό του δεν θα καταλάβει ποτέ τι γράφει η επιγραφή. [...]
Οι ψηφιακοί πίνακες ζωγραφικής έχουν επιτευχθεί μέσω κάποιων πολύ εξελιγμένων αλγόριθμων τεχνητής νοημοσύνης [...]Ο λόγος ύπαρξης των παραπετασμάτων είναι ο εξής:
α) Είναι εντυπωσιακά
β) Προαναγγέλουν την επερχόμενη εποχή κατα την οποία τα memes θα κυριαρχήσουν κατά των δεσποτικών εικόνων που στην παρούσα φάση μας καίνε μέχρι θανάτου. 

Το βιβλίο "Weird Flex" είναι ένα μοντάζ από τυπωμένα memes, η αποκατάσταση ενός feed. [...] Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του πρώτου τεύχους στο Superattico (Μιλάνο) το καλοκαίρι του 2022, ο Young Agamben φέρνει το δεύτερο τεύχος Weird Flex II στην Ελλάδα. [...]" 

Εγκαίνια: Tετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, ώρα 6:00 - 10:00 μ.μ.

Επιοσήμανση: Το ωράριο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.
Oι επισκέψεις στην έκθεση μετά τα εγκαίνια γίνονται συνήθως με ραντεβού.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo