Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΔΕΛΦΟΙ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Keeping Time"

Δωρεάν εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Keeping Time"

0.0
Περιγραφή
Η Polygreen Culture & Art Initiative (PCAI) και η Fidelity Art Collection εγκαινιάζουν τη νέα τους ομαδική έκθεση στους Δελφούς, με έργα από τις αντίστοιχες συλλογές τους. Οι επιμελήτριες Patricia Dellorfano, Lexi Lee Sullivan (Fidelity Art Collection) και Κίκα Κυριακάκου (PCAI) σημειώνουν: "Η έκθεση Keeping Time, με έργα των Carly Glovinski, Lynne Harlow και Charly Nijensohn, λειτουργεί ως ένας προβληματισμός για τον χρόνο και την υλικότητα ενσωματώνοντας τις περιβαλλοντικές ανησυχίες και των δύο συλλογών".

Το έργο της Carly Glovinski διερευνά την επινοητική στάση που συνδέεται με την οικιακή χειροτεχνία και τον σεβασμό για τη φύση και την ύπαιθρο. Τα στοιχεία του χρόνου και του τόπου ενσωματώνονται στο έργο της, μετρούνται από τις παλίρροιες και τις εποχιακές ανθίσεις λουλουδιών και σημαδεύονται από την εργασία και την επαναλαμβανόμενη διαδικασία. Για το Keeping Time θα εκθέσει το πιο πρόσφατο έργο της, το Canning the Sunset που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Έλαβε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και εκπροσωπείται από την Morgan Lehman Gallery στη Νέα Υόρκη. Η Glovinski ζει και εργάζεται στο New Hampshire των ΗΠΑ.

Η Lynne Harlow είναι γνωστή για τις κομψές και μελετημένες εξερευνήσεις του φωτός και του χώρου. Δουλεύοντας με τη γλώσσα του αναγωγικού μινιμαλισμού, δημιουργεί εντυπωσιακές συναντήσεις με το χρώμα και τη μορφή. Τα Delphi Lodestars της Harlow, που δημιουργήθηκαν για την έκθεση, είναι φαινομενικά μαγικά αντικείμενα που συγχωνεύουν το φυσικό και το ανθρωπογενές. Η Harlow έχει εκθέσει τακτικά στις ΗΠΑ και διεθνώς. Κατέχει MFA από το Hunter College και BA από το Framingham State College και εκπροσωπείται από τις MINUS SPACE και Liliana Bloch Gallery. Ζει και εργάζεται στο Rhode Island των ΗΠΑ.

Στο έργο Beyond the End του Charly Nijensohn μια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται να επιπλέει χωρίς κατεύθυνση, ενωμένη και μοναχική, καθώς αναλογίζεται την κατάρρευση του σύμπαντός της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο καλλιτέχνης προσκλήθηκε από το PCAI να επεξεργαστεί εκ νέου το έργο του 2007 που γυρίστηκε στο Upernavik της Γροιλανδίας με μέλη της κοινότητας των Ινουίτ. Ο Nijensohn εργάζεται πάνω στην ιδέα της αντιπαράθεσης μεταξύ της ανθρωπότητας και των φυσικών δυνάμεων του σύμπαντος που την περιβάλλει. Εκπροσώπησε την Αργεντινή στην 50ή Μπιενάλε της Βενετίας (2003) και έχει εκθέσει μεταξύ άλλων στην Μπιενάλε της Σιγκαπούρης (2008), στην Whitechapel Gallery (2010) και στην BienalSure (2017).

Χώρος:
 "π" Παγκόσμιο Κέντρο Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτισμού

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΔΕΛΦΟΙ
Τετάρτη 09:00 - 12:00
Τετάρτη 17:00 - 20:00
Πέμπτη 09:00 - 12:00
Πέμπτη 17:00 - 20:00
Παρασκευή 09:00 - 12:00
Παρασκευή 17:00 - 20:00
Σάββατο 09:00 - 12:00
Σάββατο 17:00 - 20:00
Κυριακή 09:00 - 12:00
Κυριακή 17:00 - 20:00

23 Ιουνίου 2022 - 30 Οκτωβρίου 2022

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo