Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"Αγαμέμνων" του Αισχύλου στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Αγαμέμνων" του Αισχύλου στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

0.0
Περιγραφή
Παγκόσμια Πρεμιέρα - Διεθνής Συμπαραγωγή

Στο πρώτο κεφάλαιο της αισχύλειας τριλογίας, η επιστροφή του Αγαμέμνονα στην πατρίδα σηματοδοτεί ένα νέο αιματηρό κεφάλαιο βίας όταν ο ίδιος πέφτει θύμα δολοφονίας από τη γυναίκα του, Κλυταιμνήστρα. Από τους πιο συναρπαστικούς νέους Γερμανούς σκηνοθέτες, ο Ούλριχ Ράσε διακρίνεται για την ασυνήθιστη και εντυπωσιακή σκηνική του γλώσσα. Οι ηθοποιοί του εξωθούνται προς μια βαθιά υπαρξιακή όσο και "μανιακή" ερμηνεία, που συνδυάζει κείμενο, κίνηση και ρυθμό. Το κοινό μένει με κομμένη την ανάσα μπροστά σε μια απολύτως καλοκουρδισμένη χορογραφία που εκτελείται πάνω σε μηχανοκίνητες περιστρεφόμενες σκηνές με ζωντανή μουσική υπόκρουση.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Ulrich Rasche
Σκηνική προσαρμογή: Walter Jens (Πνευματικά δικαιώματα Theater-Verlag Desch GmbH)
Μουσική σύνθεση - Μουσική διεύθυνση: Nico van Wersch
Κοστούμια: Romy Springsguth
Διεύθυνση Χορού: Jürgen Lehmann
Φωτισμοί: Gerrit Jurda
Δραματουργία: Michael Billenkamp
Συμπαραγωγή: Residenztheater – Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Παίζουν:
Liliane Amuat, Anna Bardavelidze, Pia Händler, Thomas Lettow, Max Rothbart, Lukas Rüppel, Noah Saavedra, Myriam Schröder, Moritz Treuenfels, Niklas Mitteregger.

Συμπαραγωγή Residenztheater – Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Με την υποστήριξη του Federal Foreign Office

Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

H εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων του Goethe-Institut Athen.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Διακεκριμένη Ζώνη: 60€
Ζώνη Α: 50€
Ζώνη Β: 24€ - 30€
Άνω Διάζωμα (Γ΄ Ζώνη): 25€
Άνω Διάζωμα (Δ΄ Ζώνη): 5€ - 20€
Άνω Διάζωμα (Ε΄ Ζώνη): 5€ - 15€
Άνω Διάζωμα (ΣΤ΄ Ζώνη): 5€ - 10€

Η επίδειξη των δικαιολογητικών για τα εκπτωτικά εισιτήρια είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην εκδήλωση.

Προσφορά 15-25 Ιουνίου

Όσοι αγοράσουν ή έχουν ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για τους Πέρσες (15-16/7), μπορούν με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσουν έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο για την Άλκηστη (1-2/7) ή τον Αγαμέμνονα (22-23/7) στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όσοι αγοράσουν ή έχουν ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μία εκ των δύο διεθνών συμπαραγωγών στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου -Άλκηστη ή Αγαμέμνων- μπορούν με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο στην έτερη διεθνή συμπαραγωγή σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Για τους κατόχους κάρτας FESTIVAL FRIEND εξασφαλίζεται έκπτωση 50% και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου –Άλκηστη και Αγαμέμνονας– σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ –Άλκηστη και Αγαμέμνονας– και δεν μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για αγορά από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, εξασφαλίζουν έκπτωση 50% για μία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Πειραιώς 260 ή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατόπιν αιτήματος τους στο email: [email protected] ή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

* Η προσφορά δεν ισχύει για τα εκπτωτικά εισιτήρια. Επίσης, μετά την εξαργύρωση, δεν θα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσει έκπτωση σε άλλη παραγγελία με το ίδιο barcode.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo