Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven! Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven! Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

0.0
Περιγραφή
Με μία μεγάλη συναυλία συμφωνικής μουσικής, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημοφιλέστατη διάσημη Πέμπτη Συμφωνία του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού. Οι εορτασμοί είχαν αναβληθεί σε όλο τον κόσμο από το 2020, λόγω της πανδημίας. Κορυφαία στιγμή αποτελεί η σύμπραξη του διάσημου πιανίστα Κυπριανού Κατσαρή, στην πρώτη του εμφάνιση στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών (ΦΟΑ), θα παρουσιάσει, υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, πέραν της Πέμπτης Συμφωνίας και του Τρίτου Κοντσέρτου για πιάνο και ορχήστρα, ένα ακόμη από τα πλέον αντιπροσωπευτικά έργα του συνθέτη, την Εισαγωγή ‘Έγκμοντ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της συναυλίας, καθώς και τα βιογραφικά των συντελεστών

Το ΠΣΚΗ ενημερώνει το κοινό ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση ο χώρος λειτουργεί ως μεικτός, στο 50% της πληρότητάς του. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο α) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή β) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο ή γ) αποτέλεσμα ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Κορωνοιού COVID-19 (rapid test) το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της συναυλίας, όπως αυτά ορίζονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID-19 (ΦΕΚ Β/4919/24.10.2021 '). 

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 12 και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00)
● Την ticketservices.gr
● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022