Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Χριστουγεννιάτικο Κάστρο" στο Ηράκλειο

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Χριστουγεννιάτικο Κάστρο" στο Ηράκλειο

0.0
Περιγραφή
Το "Χριστουγεννιάτικο Κάστρο" επιστρέφει στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, επισκέψιμο και λαμπερό προκειμένου να σκορπίσει το χρώμα της χαράς και της γιορτής τα Χριστούγεννα του 2021 και την Πρωτοχρονιά του 2022 σε μικρούς και μεγάλους!

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ), μετά την αναστολή της περυσινής διοργάνωσης λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας COVID-19, προχωρά φέτος στο στήσιμο του λαμπερού "Χριστουγεννιάτικου Κάστρου" με εορταστικές δράσεις φροντίζοντας παράλληλα να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας του κοινού. Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τη δημιουργία του όμορφου "Χριστουγεννιάτικου Κάστρου" που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων με τις εορταστικές δράσεις του πάντα εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το "Χριστουγεννιάτικο Κάστρο 2021" θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και θα κλείσει την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου του 2022. Για 35 ολόκληρες μέρες η Πλατεία Ελευθερίας αλλά και ο πεζόδρομος της Δικαιοσύνης πρόκειται να γεμίσει φως, λάμψη και χρώμα γιορτής. 

Παράλληλα η χριστουγεννιάτικη αγορά του "Χριστουγεννιάτικου Κάστρου" θα ξεκινήσει την λειτουργία της την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και η λειτουργία της δε θα ξεπεράσει τις 20 ημέρες. 

Το ωράριο λειτουργίας του "Χριστουγεννιάτικου Κάστρου" και των γιορτινών καταστημάτων του θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Χώρος:
Πλατεία Ελευθερίας και πεζόδρομος της Δικαιοσύνης.


Ανακοίνωση:Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022