Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Το Billy Prim Quartet στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Τζαζ
κουαρτέτο. (Μουσική)

Το Billy Prim Quartet στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

0.0
Περιγραφή
Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας εμφανίζεται το Billy Prim Quartet με τους Ούγγρους μουσικούς, καθηγητές και μέντορες του Billy Prim (Βασίλη Πριμηκύρη) από το Πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας "List Ferenc Academy". 

Θα παρουσιαστεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Billy Prim με τίτλο "Ivora" ο οποίος κυκλοφορεί από την Irida music label. Το "Ivora" μπορεί να θεωρηθεί η συνέχεια του "Thalassa", όσον αφορά τις αφορμές που οδήγησαν στη δημιουργία του. Εσωτερική αναζήτηση, θαυμασμός και σεβασμός για τα στοιχεία της φύσης, νοσταλγία και φόρος τιμής στα πάτρια και την παράδοση.

Μουσικά όμως, οι συνθέσεις του Billy Prim, ανοίγονται πλέον σε νέους δρόμους καθώς η παρουσία του σαξοφωνίστα  Daniel Mester και οι φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί της Veronica Harcsa δίνουν στο άλμπουμ έναν χαρακτήρα περισσότερο αυτοσχεδιαστικό από το προηγούμενο, ενώ η παράδοση "κρύβεται" με πολύ ιδιαίτερο τρόπο δίνοντας έναν global jazz τόνο στο άλμπουμ.

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε μέσα στην περίοδο του εγκλεισμού και συνοδεύεται από ένα μικρό καλαίσθητο βιβλίο κόμικ που συνδημιούργησε με τον Στέλιο Πλιάτσικα και τον Θάνο Κυρατζή. Ο Πριμηκύρης βλέπει στα μάτια του "Ivora" τον ουρανό που αποτελεί πλέον το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας που θα ολοκληρωθεί με το μέρος που θα αφορά τη γη. Τα οκτώ κομμάτια του άλμπουμ είναι η αντανάκλαση και εξερεύνηση του εσωτερικού κόσμου στο σύνολό του.

Billy Prim- Drums
Attila Blaho – Piano
Daniel Mester – Saxophone / Clarinet
Adam Bogothy – Double Bass

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

10€
Προπώληση στο ΔΩΛ και την Connectiva (Βενιζέλου 133)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 531960

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo