Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους - Online Προβολές

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους - Online Προβολές

0.0
Περιγραφή
Το φετινό Φεστιβάλ τιμά τα 140 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καζαντζάκη και εμπνέεται από τα λόγια του: "Φτάσε όπου δεν μπορείς". Το πνεύμα αυτό διαπνέει όλη τη φετινή Camera Zizanio, το δημοφιλές τμήμα του φεστιβάλ όπου παιδιά και έφηβοι δημιουργούν τις δικές τους ταινίες παρουσιάζοντας τον κόσμο μέσα από τη δική τους ματιά. Παίρνοντας τον λόγο, ο Νίκος Θεοδοσίου, καλλιτεχνικός διευθυντής της Camera Zizanio, είπε πως φέτος θα παρουσιαστούν 208 ταινίες από 55 χώρες. "Κάθε χρόνο στέλνουμε ταινίες παιδιών στο εξωτερικό. Φέτος στείλαμε παιδιά σε 10 χώρες".

Στις προβολές της Camera Zizanio παρουσιάζονται δημιουργίες μικρού μήκους παιδιών και νέων από όλο τον κόσμο, που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, είτε είναι αποτέλεσμα ατομικών πρωτοβουλιών.  

Το φετινό φεστιβάλ, θα διεξαχθεί έως τις 9 Δεκεμβρίου στις αίθουσες του Πύργου και της Αμαλιάδας και σε άλλες 10 πόλεις και αμέσως μετά τη διεξαγωγή του με φυσική παρουσία, μέρος του προγράμματός του θα μεταφερθεί στο διαδίκτυο από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δωρεάν ηλεκτρονική ''ενοικίαση''. Μπορείτε να δείτε την ταινία εντός 24 ωρών από την ώρα που κλείσατε τη θέση. Μετά το πέρας των 24 ωρών, αν δεν έχετε δει την ταινία χάνετε το δικαίωμα να την δείτε.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo