Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Η Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομαδική έκθεση "Η Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού"

0.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Η Luminous Eye Gallery ανακοινώνει την επικείμενη έκθεση "Η Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού", σε σύλληψη και επιμέλεια της Επιμελήτριας Τέχνης Βέρας Κατρανίδου, με τη συμμετοχή εικαστικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Eγκαίνια: Παρασκευή 19 Απριλίου, από τις 19:00 έως τις 22:00 παρουσία των καλλιτεχνών.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα τέχνης που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξερεύνηση του αληθινού εαυτού και την αναγνώριση της εσωτερικής ανάγκης για αυθεντικότητα και προσωπική έκφραση. Ο επισκέπτης της έκθεσης θα δει έργα τέχνης που περιλαμβάνουν φωτογραφία, ζωγραφική, βιντεοτέχνη και εγκαταστάσεις.

Στο κείμενο τεκμηρίωσης του θέματος της έκθεσης σημειώνει, μεταξύ άλλων η επιμελήτρια της έκθεσης: "Η σύνδεση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας αποτελεί τον άξονα μιας αναπόσπαστης σχέσης, που μας επιτρέπει να επινοούμε νέες προοπτικές και λύσεις. Στην Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού, θυμίζουμε τον Δον Κιχώτη, παράκαιρο ιππότη στους σύγχρονους καιρούς, οι αφηγήσεις του οποίου συναντούν τις αναζητήσεις μας για αυτοσυνείδησία στο τοξικό γίγνεσθαι τη κοινωνίας του Σήμερα. Η τέχνη, ως μέσο έκφρασης της φαντασίας, διαμορφώνει την κοινωνία προς την αναζήτηση της αλήθειας και της αυτο- αναγνώρισης. Οι σύγχρονοι Δον Κιχώτες είναι οι καλλιτέχνες της εποχής μας, οι οποίοι μέσα από τις εικαστικές τους δημιουργίες, απελευθερώνουν τις σκέψεις μας και μας καλούν να αναζητήσουμε το αληθινό εαυτό μας. Συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας ισορροπημένης και αρμονικής κοινωνίας, προσφέροντας ουσιαστικό αντίδοτο στην αποσαθρωμένη πραγματικότητα. [...]".

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί δημιουργοί: Setsuko Chiba, Μάγδα Δημούδη, Roy Wang, Βάσια Σερέτη, Constantine Saifoyntinov (Boonis), Άννα Σεμερτζή, Mengqi Xia, Γιάννης Σταμούλης, Ειρήνη Ταναμπά (TanaIR), Βασίλειος Αθανασιάδης, Χρυσούλα Δεμάγκου, Νικηφόρος Τσεκούρας, Γιώτα Τζότζολη, Σοφία Ατσαλή, Σίσσυ Τζιρίτη, Αλεξάνδρα Μπανταλούκα, Τζένη Καλαντζή, Αθανάσιος Μίχος, Τίνα Σακέτου, Ελένη Λαπαντζή, Εύα Αναστοπούλου, Αναστάσιος Μουμτζόγλου, Αρτιόλα Λέκκα, Γιάννης Χατζηπαπάς, Γεωργία Χατζοπούλου, Τώνια Κωτίδου, με την τιμητική συμμετοχή των Πέτρου Πέτρου και Στέλλας Χατζηπαναγιώτου – bodarch.

Η έκθεση διαρκεί από την Παρασκευή 19 έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στη Luminous Eye.
Η έκθεση θα είναι επίσης προσβάσιμη διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ARTgrIDγια διάρκεια ενός μήνα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo