Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Νέα Κανονικότητα 2"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομαδική έκθεση "Νέα Κανονικότητα 2"

0.0
Περιγραφή
Η ARTgrID σε συνεργασία με τον Εικαστικό Επιμελητή Πάρη Καπράλο και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζουν τη δεύτερη έκθεση της σειράς διοργανώσεων της, με τίτλο "Νέα Κανονικότητα", δίνοντας βήμα στους εικαστικούς που διερευνούν τη διαμόρφωση της δυστοπικής εποχής μας.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Λένα Βάκα, Ισιδώρα Τσούρη, Στέλλα Ζαφείρη, Χρήστος Μηλιώνης, Ελένη Παρίδη, Όθωνας Μπλαβούκος, Ευαγγελή Καραγγέλη, Ράνια Ορφανάκου, Σωτήρης Ηλιάδης, Σοφία Μητσιοπούλου, Ευγενία Ευσταθίου, Χρυσούλα Δεμάγκου, Βίκυ Παπακωνσταντοπούλου, Ελένη Πρωτογέρου, Foti Kllogjeri, Ευάγγελος Τζαβάρας, Camille Marquand, Δήμητρα Γούναρη, Λήδα Σαρόγλου, Κρίστη Μπουτσάι, Άννυ Πέτυκα, Ευστάθιος Μπαουρακης, Κωνσταντίνα Χαλκιά, Μαρίνα Αναστασόπουλου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Γεράσιμος Παπαπαναγιώτου.

Οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, παράλληλα με την πανδημία, και τις υποχωρήσεις έναντι των κεκτημένων μας ως κοινωνία, επιδρούν ευθέως στον ψυχισμό μας. Η επιπρόσθετη ενεργειακή κρίση και η απειλή των ζοφερών καιρών με το ενδεχόμενο ενός νέου Παγκόσμιου Πολέμου επιδρούν πλέον στην ήδη δυστοπική πρταγματικότητά μας αλλά και στις προοπτικές καθενός στη ζωή. Οι συνθήκες δοκιμάζουν προσωπικά ηθικά όρια και κοινωνικές αντοχές. Τα έργα που δημιουργήθηκαν μέσα στη "Νέα Κανονικότητα", με την ελεύθερη έμπνευση των καλλιτεχνών δεν αναμένεται να προτείνουν λύσεις, αλλά να θέτουν καίρια ερωτήματα θυμίζοντάς μας να παραμένουμε άνθρωποι.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 (ώρες 17:00 - 21:00).

Η έκθεση παρουσιάζεται στην αίθουσα τέχνης των Αθηνών Chili Art Gallery και παράλληλα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας artgrid.gr εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo