Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online: Με τα λόγια (γίνεται) - "Η πατρίδα μου"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Online: Με τα λόγια (γίνεται) - "Η πατρίδα μου"

0.0
Περιγραφή
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)", συνεχίζουν την 11η περίοδό τους με μια εκδήλωση που επιμελείται η ποιήτρια και κριτικός Μαρία Τοπάλη. Οκτώ ποιήτριες και ποιητές που δεν κατοικούν στην Αθήνα συνθέτουν ένα δικό τους ποίημα και μεταφράζουν ένα ξένο ποίημα με θέμα την πατρίδα. Η εκδήλωση προβάλλεται την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, στις 19:30, στα κανάλια YouTube της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Με τα λόγια (γίνεται) και στο Facebook της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Συμμετέχουν: Ένο Αγγόλι, Βασίλης Αμανατίδης, Δήμητρα Κατιώνη, Μαίρη Κλιγκάτση, Δημήτρης Λεοντζάκος, Κωνσταντίνος Παπαχαράλαμπος, Γιώργος Χαντζής και Χάρης Ψαρράς.

Αυτή την πρώτη χρονιά της δεύτερης δεκαετίας του "Με τα λόγια (γίνεται)", o ιδρυτής και επιμελητής του Παναγιώτης Ιωαννίδης προσκαλεί "εν λευκώ" βασικούς συντελεστές των μέχρι τώρα εκδηλώσεων –ποιητ(ρι)ες και μεταφραστ(ρι)ες- να επιμεληθούν πέντε από τις έξι φετινές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση του Ιανουαρίου επιμελείται η Μαρία Τοπάλη.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo