Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Σαντορίνη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Σαντορίνη

0.0
Περιγραφή
Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για δεύτερη χρονιά φοράει τα γιορτινά του και προσκαλεί κάθε παιδί και κάθε οικογένεια να επισκεφτεί το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" της Σαντορίνης.

Από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 3 Ιανουαρίου 2022, τα "Χριστούγεννα στη Σαντορίνη" θα έχουν το δικό τους χώρο στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να γίνουν μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων.

Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλά ακόμα παιχνίδια θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στέκεται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες του νομού των Κυκλάδων θέλοντας να φέρει ακόμα πιο κοντά τους κατοίκους των νησιών μας που θα επιλέξουν να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους εντός του νομού.

Στην πιο μαγική γιορτή του χρόνου, όπου ακόμα και ο Άη Βασίλης δεν μπορεί να αντισταθεί δίχως να περάσει από το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό".

Δείτε περισσότερα εδώ.

Σημείωση:
Το ωράριο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.

Μέτρα Covid-19:
Για τις οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας του χώρου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19, παρακαλούμε δείτε στο covid19.gov.gr

Ανακοίνωση:Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Θα ανακοινωθούν.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022